Cum înlăturăm mirosurile neplăcute din locuință? – Softambient

Cum înlăturăm mirosurile neplăcute din locuință?

cum-inlaturam-mirosurile-neplacute

Mulți oameni se confruntă cu problema mirosurilor neplăcute din locuință. Cauzele acestora pot varia de la prezența animalelor de companie în locuință, la obiceiul de a fuma în interior. Eliminarea acestora poate fi o sarcină dificilă și uneori temporară, dar există și soluții eficiente pe termen lung.

Fiecare locuință are un miros distinctiv. Acesta este în mare parte dictat de mirosurile personale ale celor care locuiesc în ea, de obiceiurile lor culinare și de tabieturile pe care le au. Mirosurile neplacute dintr-un camin nu indică neapărat o igienă precară, ci pot să apară din motive diverse precum aerisirea insuficientă sau umezeala crescută din interiorul casei. Din fericire, avem la dispoziție resurse inepuizabile când vine vorba despre odorizante naturale care ne ajută să eliminăm complet și într-un timp scurt mirosurile neplăcute din jurul nostru.

Uneori, rezolvarea problemei mirosului neplăcut poate fi una pe termen scurt, fără ajutorul tehnologiei. Mirosul de mucegai din casă poate fi îndepărtat, la fel și mucegaiul prin curățarea zonei, însa este nevoie să și prevenim reapariția acestuia.

Iată câteva echipamente profesionale de parfumare a locuinței:

Dispenser odorizant ultrasonic - Oasis

dispenser-odorizant-ultrasonic-oasis

 

Dispenser odorizant ultrasonic - Energy

dispenser-odorizant-ultrasonic-energy

Odorizantele profesionale Softambient pentru locuință se găsesc într-o gamă variată. Acestea improspatează aerul și sunt foarte populare în rândul fumătorilor, deoarece elimina mirosul de fum din casa, dar care neutralizează și alte surse neplăcute din punct de vedere olfactiv. Se pot folosi zilnic sau doar după curățenie, în funcție de caracteristicile și indicațiile fiecăruia dintre ele.

Odorizantele profesionale descompun uleiurile esențiale și le dispersează în locuință, fară a modifica structura chimică delicată și fară să emită substanțe chimice toxice. Totuși, condiția este sa folosești corect odorizantul profesional.


Difuzoarele de uleiuri esențiale sunt excelente pentru a fi utilizate în dormitor, în living sau în birou. Poți să alegi o aromă energizantă pentru dimineața și poți opta pentru una calmantă spre seară. Ține cont de sfaturile și indicațiile produsului pentru a te bucura de toate beneficiile oferite de natură, prin uleiurile esențiale premium pe care Softambient le oferă. 

2 comentarii

  • uleiurile esentiale sunt de nota 1000!!!
    folosesc aparatul fly 2 de cateva luni si sunt foarte multumita.

    Daniela Mosoiu
  • Foarte tare articolul!
    Am achizionat recent un odorizant prin nebularizare de la voi si pot spune ca sunt foarte multumit.

    Cosmin

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare