Blog

Să găsim ceea ce se potrivește casei noastre.

de Softambient Softambient pe Nov 09, 2022

Să găsim ceea ce se potrivește casei noastre.

Ține cont că odorizarea unor spații mici nu este același lucru cu odorizarea spațiilor mari. Cu cât spațiul este mai mic cu atât mai intens va fi odorizantul, cu cât spațiul va fi mai mare și mai des aerisit cu atât se va diminua din intensitate, indiferent cât de puternic este produsul.
Este foarte important ca odorizarea să se realizeze la finalul curățeniei și să nu o combini cu alte produse intens parfumate deoarece rezultatul poate să nu fie conform așteptărilor noastre.
Dacă optezi pentru odorizanți cu pulverizator, pulverizează în aer, în centrul încăperii, pentru un impact imediat sau în jos, într-un colț, pentru o explozie treptată de arome și un parfum îndelungat.
Dacă preferi rezervele odorizanți care se folosesc în dispensere odorizante, îți recomandăm să poziționezi dispenserul într-o zonă unde știi că ai nevoie de odorizare și la un anumit interval de timp. 

Dacă dorești să ai un control asupra cantității de odorizant folosite poți opta oricând pentru odorizante profesionale prevăzute cu trigger. Le poți folosi pentru a odoriza doar atunci când vrei și este nevoie și doar în anumite zone și încăperi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.