Blog

Asociem un anume miros cu ideea de curat

de Softambient Softambient pe Nov 09, 2022

Asociem un anume miros cu ideea de curat

Până nu demult clorul era simbolul curățeniei. Dacă mirosea a clor, mirosea a curat. Probabil încă mai există această gândire, dar lucrurile s-au mai schimbat între timp. Nu doar produsele profesionale de curățenie oferă acea senzație de curat, ci și produsele de odorizare ambientală.
În funcție de preferințele noastre, în prezent există o multitudine de variante pentru a scăpa de mirosurile neplăcute sau pentru a crea în casă o atmosferă plăcută, relaxantă. Putem alege lumânări parfumate, săculeți parfumați, candele aromaterapie, bețișoare parfumate, odorizante tip spray sau cu pulverizator, rezervă spray sau alte variante pentru aparatele odorizante profesionale.

Poate nu putem recrea acea odorizare ambientala profesională din locurile, magazinele noastre preferate sau din zonele turistice. Aici de cele mai multe ori se folosesc aparate profesionale cu funcție avansată de difuzie a parfumului, aparate odorizante cu anumite caracteristici tehnice care probabil nu ni le permitem financiar sau care nu își au locul în casa noastră. Dar putem asigura o odorizare profesională folosind odorizante de cameră profesionale.

Există preconcepția că anumite produse hoteliere profesionale sunt accesibile doar pentru persoanele care își permit sau doar pentru clienți mari, însă această gândire este total eronată. Știm cu toții cât de importantă este o curățenie ca la carte, o curățenie realizată ca un profesionist. Din acest motiv gama noastră de produse include produse profesionale de curățenie menite să ușureze procesul de curățenie și să protejeze suprafețele. În această categoria intră și gama de odorizante profesionale.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.