Contactează departamentul nostru de Service la service@softambient.ro și vei beneficia de întreg suportul necesar pentru produsul tău.

Pentru toate produsele vândute de către Softambient beneficiezi de garanție conform legislației în vigoare.

Dacă produsul tău se află în perioada de garanție și prezintă un defect, îl poți expedia prin curier la adresa furnizată de către SC SOFTAMBIENT PERFUMES SRL

Menționați curierului că este o expediție a unui produs la care se solicită acordarea garanției. Pentru evitarea eventualelor probleme privind despăgubirea coletelor deteriorate pe transport, vă recomandăm asigurarea coletelor la valoarea produsului expediat din factura de achiziție.

Soluționarea garanției pentru consumatorii persoane fizice se face în maxim 15 zile calendaristice.

Perioada de garanție este specificată în certificatul de garanție al fiecărui produs.

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008. La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect în ambalajul original fără ca acesta să fie deteriorat cu elementele de identificare intacte (seria produsului), împreună cu accesoriile aferente și copiile de pe factura fiscală, bonul fiscal și certificatul de garanție. În cazul în care produsele ajung neînsoțite de aceste documente sau cu ambalajul deteriorat, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără soluționarea garanției.

Nu fac obiectul garanției produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc.., etichete sau sigilii de garanție deteriorate, îndepartate sau modificate, produsele utilizate în condiții neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variații mari de temperatură și presiune, șocuri mecanice, manipulare incorectă, utilizarea produselor în condiții de umiditate, praf, noxe sau sub acțiunea substanțelor chimice, etc.), setări și instalări incorecte, surse defecte, prize fără împământare, pătrunderea de lichide, metale sau alte substanțe în interiorul echipamentelor, intervenția mecanică sau plastică asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente în timpul funcționării echipamentelor. Instalarea sau punerea în funcțiune a produselor de către persoane neautorizate duc la pierderea garanției. 

În cazul în care solicitarea de acordare a garanției este nejustificată (produs funcțional), solicitantul va achita taxele de transport tur-retur pentru produse și eventuale costuri de diagnosticare (stabilite de unitatea de service).

Operațiunile de service efectuate în perioada de garanție vor fi menționate pe documente separate. Aceste documente devin partea integrantă din Certificatul de Garanție. Perioada de garanție se prelungește cu numărul de zile în care produsul s-a aflat în service.

Produsele ieșite din perioada de garanție sau cele care nu se încadrează în termenii și condițiile generale de acordare a garanției nu intră sub incidența celor 15 zile calendaristice de soluționare.

ATENȚIE: SE TRIMITE ÎN SERVICE DOAR DACĂ A-ȚI COMPLETAT ÎNAINTE FORMULARUL DE AICI

Afacerile inteligente de mâine vor crea un brand puternic care va depăși tărâmul tradițional al reclamelor TV și tipărite. Aceste mărci își vor angaja clienții într-o experiență multi-senzorială, creând un mediu care satisface toate cele cinci simțuri și devine unic.

CUM FUNCȚIONEAZĂ MARKETINGUL OLFACTIV?

Parfumarea spațiului și marketingul olfactiv sunt instrumente eficiente pentru atragerea clienților, pentru extindereaa brandului și care întăresc atributele unui brand în mintea clientului. Marketingul olfactiv creează un mediu plăcut unde clienții și angajații se pot simți confortabil, plini de energie și inspirație. Parfumarea spațiului are o tendintă de creștere în publicitate și devine din ce în ce mai de succes deoarece companiile încep să realizeze că simțurile noastre joacă un rol vital și complex în formarea stării de spirit.

Beneficiile Marketing-ului Olfactiv

Vânzările Cresc

Consumatorii sunt mai dornici să cumpere și dispuși să plătească mai mult într-un mediu parfumat.

Amprentă Puternică

Lasă o amprentă puternică asupra creierului și permite clienților să-și amintească de brandul dumneavoastră.

Atrage Clienții

Atrage clienții, îi încurajează să rămână mai mult timp și să revină în locul respectiv

Fidelizare Clienti

Construiește un grad ridicat de fidelizare al clienților.

Conectare Emoțională

Vă conectați cu clientul la un nivel emoțional.

Relaxare

Creează o atmosferă placută de armonie și relaxare.

Claritate

Îmbunătățește concentrarea și claritatea mentală.

Reduce stresul.

Crește productivitatea, relaxarea si reduce stresul.

Stări Pozitive

Creează diferite stări de spirit pozitive.

Știința Marketing-ului Olfactiv

Cel mai sensibil dintre toate simțurile omului și primul care se dezvoltă la rasa umană chiar înainte de naștere, mirosul are un rol extrem de important în modalitatea de percepție și de acomodare la mediu.

Oamenii iși pot aminti mirosurile cu o acuratețe de 65% chiar și dupa un an, în timp ce memoria vizuală funcționează la un nivel de 50% dupa trei luni.


Studiile au arăt că 75% din emoții sunt declanșate de mirosul legat de plăcere, buna dispoziție și memorie. Din aproape 110.000 de tipuri de mirosuri existente în natură, oamenii percep aproximativ 10.000 de tipuri.

Rezultate Demonstrate

Studii independente au arătat că majoritatea clienților expuși la un mediu parfumat tind să aibă un angajament mai lung cu locul respectiv, petrec mai mult timp, cheltuie mai mult, iși amintesc brandul mai bine, sunt mai relaxați și au o stare de spirit mult mai bună.

Acesta este motivul pentru care companiile cele mai cunoscute din Romania au ales aparate odorizante profesionale Softambient ca partener de parfumare pentru spații.

Studiile
Marketing-ului Olfactiv

Afacerile inteligente de mâine vor crea un brand puternic care va depăși tărâmul tradițional al reclamelor TV și tipărite. Aceste mărci își vor angaja clienții într-o experiență multi-senzorială, creând un mediu care satisface toate cele cinci simțuri și devine unic.

Un studiu realizat la Hilton Hotel and Casino din Las Vegas a arătat că veniturile din jocurile de noroc au crescut cu 54% atunci când o zonă de aparate de slot a fost parfumată. În timp ce rezultatele în zona neparfumată a aparatelor de slot au rămas neschimbate.
Rolls Royce a reprodus parfumul marelui său vânzător, Silver Cloud din 1965, și îl pulverizează sub scaune pentru a recrea parfumul acestui clasic „Roller”.
Centrul Viking Jorvik injectează miros în muzeul său din York pentru a oferi vizitatorilor o simulare adevărată a mirosului epocii vikingilor. Muzeul atrage peste 14 milioane de vizitatori pe an care vin să experimenteze mirosuri ca o toaletă vikingă, centre comerciale și showroom-uri de mașini.
O mașină nouă chiar miroase a nou? Pe măsură ce o mașină este scoasă de pe linia de producție, în interior este pulverizat un „miros de mașină nouă” artificial care durează aproximativ 6 săptămâni. Mulți oameni vor opta pentru un vehicul second hand și vor cheltui bani în plus doar pentru a obține o mașină cu „mirosul de mașină nouă”.

În ultimii 25 de ani, cercetătorii au efectuat numeroase studii cu privire la efectele comportamentale ale mirosului asupra consumatorilor. Aceste studii indică faptul că încorporarea parfumului pentru a crea o adevărată campanie de branding multi-senzorial oferă un mesaj mult mai convingător pentru consumator.