Softambient oferă servicii de înalta calitate încă din anul 2015, urmărind scopul de a aduce confortul, relaxarea, productivitatea și prestigiul locuinței sau a spațiului unde vă desfășurați activitatea.

Viziunea brandului nostru a pornit de la dorința de a vă oferi o adevărată călătorie senzorială, nu doar o simplă experiență olfactivă, motiv pentru care am decis să fim noi detaliul care face diferența.

Profesionalismul activității ne permite stabilirea obiectivelor deosebit de ridicate, pentru a oferi cele mai bune produse și servicii care să îndeplinească standardele de calitate dorite. Simțul olfactiv joacă un rol extrem de important în influențarea emoțiilor, a deciziilor și a stărilor de spirit pozitive, iar produsele noastre sunt special concepute pentru a furniza cele mai plăcute și memorabile experiențe cu ajutorul ingredientelor naturale din uleiurile esențiale, pentru a vă oferi posibilitatea de a vă bucura de un ambient unic. Pentru că suntem mereu atenți la detalii, am reușit să dezvoltăm un portofoliului mare de clienți bazat pe relații de încredere și eficiență, fapt ce a condus la dezvoltarea valorilor noastre pentru a vă putea pune la dispoziție servicii bazate pe profesionalism. 

Ne străduim continuu să oferim cele mai bune servicii de parfumare ambientală pentru locuință si mediul de afaceri.

De-a lungul anilor, Softambient s-a angajat să perfecționeze și să îmbunătățească sistemele comerciale de parfumare, iar acum suntem bucuroși să aducem această tehnologie în casa dumneavoastră, cu ușurință și comoditate.

Ce oferim ?

Produse
Premium

Tehnologie Inovatoare

Marketing Olfactiv

Acoperire
0 - 1000 m2

Asistență Tehnică

Garanție
12 Luni

Livrare
Rapidă