Softambient oferă servicii de înalta calitate încă din anul 2015, urmărind scopul de a aduce confortul, relaxarea, productivitatea și prestigiul locuinței sau a spațiului unde vă desfășurați activitatea.

Viziunea brandului nostru a pornit de la dorința de a vă oferi o adevărată călătorie senzorială, nu doar o simplă experiență olfactivă, motiv pentru care am decis să fim noi detaliul care face diferența.

Profesionalismul activității ne permite stabilirea obiectivelor deosebit de ridicate, pentru a oferi cele mai bune produse și servicii care să îndeplinească standardele de calitate dorite. Simțul olfactiv joacă un rol extrem de important în influențarea emoțiilor, a deciziilor și a stărilor de spirit pozitive, iar produsele noastre sunt special concepute pentru a furniza cele mai plăcute și memorabile experiențe cu ajutorul ingredientelor naturale din uleiurile esențiale, pentru a vă oferi posibilitatea de a vă bucura de un ambient unic. Pentru că suntem mereu atenți la detalii, am reușit să dezvoltăm un portofoliului mare de clienți bazat pe relații de încredere și eficiență, fapt ce a condus la dezvoltarea valorilor noastre pentru a vă putea pune la dispoziție servicii bazate pe profesionalism. 

Ce oferim?

  • PRODUSE DE ÎNALTĂ CALITATE

    La Softambient, prioritatea noastră principală este să aducem clienților noștri doar produse de cea mai înaltă calitate. Produsele trec întotdeauna printr-un proces riguros de control al calității înainte de a fi livrate.

  • SERVICII DE MARKETING OLFACTIV

    Oferim soluții profesionale pentru parfumarea ambientală a spțiului în care vă desfășurați activitatea.

  • ASISTENŢĂ TEHNICĂ

    Serviciile noastre de asistență tehnică ne permit să oferim soluții rapide și eficiente pentru clienții noștri.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Parfumarea spațiului și marketingul olfactiv sunt instrumente eficiente pentru atragerea clienților, pentru extindereaa brandului și care întăresc atributele unui brand în mintea clientului. Marketingul olfactiv creează un mediu plăcut unde clienții și angajații se pot simți confortabil, plini de energie și inspirație. Parfumarea spațiului are o tendintă de creștere în publicitate și devine din ce în ce mai de succes deoarece companiile încep să realizeze că simțurile noastre joacă un rol vital și complex în formarea stării de spirit.

PRODUSE PENTRU ORICE SPAȚIU

Solutia perfecta pentru mașină.

MINIBREEZE - DIFUZOR DE AROME

Soluția perfectă pentru casă sau mediul de afaceri.

WAVE - DIFUZOR DE AROME

Soluția perfectă pentru mediul de afaceri.

FLY 2 - DIFUZOR DE AROME