ULTRASONIC

Cum funcționează?

Difuzoarele de arome prin tehnologie ultrasonică funcționează pe baza unui cristal piezoelectric care produce o oscilație cu ajutorul căreia uleiurile esențiale sunt transformate în vapori reci.

NEBULIZARE

Cum funcționează?

Modul de funcționare al difuzoarelor de arome pe bază de nebulizare este relativ simplu. La bază are o sursă de aer comprimat care generează și direcționează curentul de aer către un orificiu îngust din interiorul nebulizatorului. Aerul comprimat creează o zonă de presiune negativă care forțează lichidul să urce în curentul de aer.

Mirosul poate determina comportamentul clienților

Mirosul poate determina
comportamentul clienților

Mirosurile pot schimba modul în care clienții se simt și interacționează cu elementele din jurul lor. Un miros bun poate îmbunătăți starea de spirit proastă, determinând clienții să fie mai drăguți față de angajați și unii de alții.

Mirosurile plăcute păstrează clienții în jur

Mirosurile plăcute
păstrează clienții în jur

Cu cât locul miroase mai bine, cu atât potențialii cumpărători vor rămâne acolo. Cu cât un client petrece mai mult în magazinul dvs., cu atât este mai probabil să cumpere produsele dvs.

Mirosurile bune creează experiențe </BR> mai bune pentru clienți

Mirosurile bune creează experiențe
mai bune pentru clienți

Deseori, magazinele vor plasa seturi de ierburi și alte pachete de condimente în jurul magazinului, pentru ca clienții să le cumpere, dar și pentru a crea o experiență pământească care îi face pe oameni să dorească să gătească.

softambient

Mirosurile creează
amintiri de durată

Mirosurile pot rămâne cu clienții ani de zile după ce părăsesc un magazin și oamenii experimentează adesea un potop de amintiri atunci când dau peste un miros din copilărie sau dintr-un moment semnificativ din viața lor.

Mirosurile pot crește productivitatea personalului

Mirosurile pot crește
productivitatea personalului

Avantajele marketingului olfactiv nu sunt doar pentru clienții dvs. A lucra într-un mediu care miroase bine poate aduce beneficii angajaților dvs. Oamenii care lucrează pentru dvs. vor fi mai atenți și mai productivi, ceea ce înseamnă că vor face mai puține greșeli.

AFACEREA TA MIROASE </br>MARKETINGUL OLFACTIV </br> O FACE SĂ MIROASĂ BINE

Afacerea ta miroase.
Marketingul olfactiv o face să miroasă bine.

După toate probabilitățile, afacerea dvs. are deja un miros. Este o combinație a mirosurilor pe care le emit produsele tale, mirosul magazinului tău de cărămidă și mortar și mirosul containerelor de depozitare și al materialelor din spate.

PARTENERII NOȘTRII AU ALES ORIGINALITATEA