SoftAmbient

Despre Softambient - #1 in solutii profesionale de parfumare ambientala

 

Softambient.ro este o companie ce ofera odorizante profesionale de parfumare ambientala in Romania.

Softambient ofera clientilor echipamente de parfumare in spatiul public si privat, construind strategii unice de dezvoltare a brandului pentru companii. Scent marketing-ul parfumului este o strategie complet senzoriala si este utila pentru construirea de brand, deoarece impresia olfactiva este mult mai mare decat  impresia vizuala. 

Softambient intipareste experienta si emotia in mintea clientilor prin aroma, ea combina perfect memoria, emotia, produsele si brandul pentru a construi o imagine si un miros unic al companiei.

Ne propunem  sa cream un mediu confortabil si sanatos pentru dumneavoastra, de aceea importam uleiuri esentiale rafinate din diferite plante din intreaga lume, arome special concepute pentru companiile care doresc sa-si lase amprenta proprie stabilind puterea parfumului in brandul lor.

Compania noastra detine un portofoliu mare de clienti datorita echipamentelor calitative cat si a resurselor mari de arome si avem o bogata experienta in furnizarea de strategii privind marketingul parfumului reprezentand studiul, dezvoltarea și aplicarea de arome in diferite ambiente, cu scopul de a lasa un sentiment de bunastare clientilor unui hotel, spa, showroom etc sau o influenta asupra luarii deciziilor atunci cand cumpara de la un magazin sau centru comercial sau privind performanta angajatilor in timpul lucrului.

Inovatori si profesionisti, valorile ce ne definesc sunt calitatea, experienta, durabilitatea si increderea, iar misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri produse si servicii performante si intotdeauna ne vom asigura ca cerintele dumneavoastra sunt indeplinite la standarde de calitate dorite.