Cum menținem un ambient plăcut la locul de muncă?

Mediul de lucru poate influența mult productivitatea, starea de bine a angajaților și motivația acestora. Crearea unei ambianțe plăcute e importantă, indiferent de dimensiunea sau specificul companiei.

Iluminarea naturală sau artificială are efecte benefice, îmbunătățind starea de spirit și nivelul de energie. Un nivel de zgomot mai scăzut poate reduce nivelul de stres al angajaților. Un mediu proaspăt și plăcut este propice oricăror activități. La urma urmei oricine vrea să lucreze într-un ambient plăcut în care aerul să fie frumos mirositor. Dar există și mirosuri nedorite care pot strica atmosfera.

Pentru rezolvarea acestei probleme există o gamă largă de difuzoare de arome pe piață. Alegeți difuzoarele profesionale de cameră care elimină mirosurile neplăcute, asigură o prospețime îndelungată și un parfum plăcut încăperii, difuzoare profesionale ce prezintă diferite arome și sunt un accesoriu esențial pentru un mediu curat, având proprietăți de îndepărtarea mirosului în ansamblu.

Prin miros se activează emoții, dispoziții, amintiri, se captează atenția. Mai mult decât atât, s-a dovedit că memoria olfactivă durează mai mult timp decât cea vizuală. De aceea în multe locații se pune la fel de mult accent pe imaginea olfactivă ca și pe cea vizuală.

Identitatea olfactivă crește cu 78% rata de reîntoarcere, cu 25% evaluările pozitive și te determină să rămâi cu 15% mai mult timp într-un loc. Este foarte important să folosești această tehnică, pentru că prin stimularea mirosului te diferențiezi în mintea altei persoane.

Cu siguranță nu vor fi utile într-un spațiu de lucru, care se dorește să fie plăcut angajaților, niște produse de împrospătare a aerului care pulverizează pur și simplu o substanță parfumată în aer. Acest procedeu nu elimină mirosul neplăcut, ci doar ascunde mirosul urât pentru o perioadă de timp. Dacă vom folosi difuzoare de aromă se va respira aerul care a fost curățat, aceste produse scăpând de mirosul greu.

La locul de muncă trebuie să ne simțim foarte bine pentru a putea lucra într-un mod eficient. În acest sens este foarte important să avem un aer parfumat și plăcut, dar și foarte curat. 

Softambient oferă o gamă largă de difuzoare de arome profesionale care sunt cele mai bune soluții în acest sens.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare