SoftAmbient

Transformă-ți locul de muncă într-o oază de liniște și prospețime


Chiar și cele mai simple sarcini, reptate iar și iar se dovedesc a fi istovitoare pentru creierul uman. Stresul indus de acestea poate fi ameliorat prin expunerea organismului la arome esențiale. Simplul antrenament de fitness nu este solușia pentru a scăpa de temeri și anxietatea locului de muncă. Ce e de făcut?

Ce-ai spune să te lași purtat de miresmele delicate ale unui parfum de camera natural. Menta și scorțișoara cresc productivitatea prin reducerea stresului și a epuizării. Stimulând energia, revitalizând mintea și contribuin la o concentrare profundă, aromele odorizantului de camera sun soluția ideală pentru un mediu de lucru relaxat și ambiental.

Dacă sunteți manager-ul unei companii sau responsabilul departamentului de Resurse Umane pentru o intreprindere mare, atunci sunteți pe site-ul potrivit. Prin îmbunătățirea mirosului de la locul de muncă, asigurați eficiența angajaților dumneavoastră. Proprietarii de casinouri cunosc cel mai bine acest secret! Dorind ca jucătorii lor să stea toată noaptea, utilizează arome și parfumuri de camera fermecătoare. Expunerea la arome stimulante se dovedește a servi la o forma eficace de motivație externă în sarcinile ce prevăd o atenție sporită pentru o mai lungă perioadă de timp. Parfumul este arma ta secretă – moleculele invizibile aromatice ce creeaza o senzație subconștientă. Folosește-o în avantajul și beneficiile tale!

Data viitoare când vă veți simți neputincios în a vă concentra, relaxează-te, gândindu-te că există miracolul aromaterapiei. Hipotalamusul este activat de uleiurile esențiale ce trimit mii de smenale spre celelalte părți ale corpului. Hormonii din hipotalamus guvernează funcții psihologice precum foamea, setea, somnul, starea de spirit. Este, de asemenea, cunoscut faptul că prin intermediul aromelor naturale, stresul este considerabil redus, febra musculară atenuată și durerile de oase ameliorate. Mai mult, acestea au proprietăți antivirale, antifungice și țin departe orice răceală, crescând productivitatea. Cea mai benefică opțiune este de a investi în unul dintre odorizantele de spații puse la dispoziție de către noi pentru a avea un aer împrospătat și detensionat. Personalizează-ți spațiul de lucru cu unele dintre cele mai intense și benefice uleiuri esențiale făurite cu minuțiozitate din materie primă de calitate ridicată. Spune la revedere zilelor monotone, epuizante și stresante de lucru și îmbrățișează schimbarea!