SoftAmbient

Ariile de utilizare ale unui difuzor de arome Softambient

 

Case/Apartamente
Pastrarea aerului placut din casa cu un odorizant de camera profesional este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteti face pentru eficienta si fericirea voastra.
 
 
Hoteluri
Studiile au aratat ca oaspetii sunt mai relaxati cu un odorizant profesional pentru hotel, vor petrece mai mult timp in spatiul respectiv si sunt mult mai pozitivi si mai stabili vis-a-vis de brand.
 
 
Magazine 
Imbracaminte, incaltaminte, mobilier, carti, frumusete, electronica, sport - aveti un brand, noi il parfumam cu un difuzor de arome!
 
 
Birouri
Oferiti un mediu elegant pentru personalul și clientii dumneavoastră cu un parfum ambiental profesional. Anumite arome fac oamenii mai energici si optimisti.
 
 
Showroom-uri
Diferentiati-va showroomul de competitori cu un parfum ambiental. 
 
 
Restaurante
Asigurati-va experienta culinara cu parfumuri speciale, care completeaza ambientul restaurantului si incurajeaza consumul.
 
 
Sali de conferinte 
Lasati-ne sa va oferim aroma perfecta pentru salile dumneavoastra de conferinte cu un aparat uleiuri esentiale.
 
 
Centre medicale 
Inlocuiti mirosurile nepotrivite cu o experienta frumoasa oferita de odorizante profesionale Soft Ambient. Anumite mirosuri au beneficii medicale si calmante, ideale pentru clinici.
 
 
Sali fitness 
Un miros placut difuzat de un dispenser odorizant poate crea un mediu ideal pentru exercitii fizice si elimina mirosurile nepotrivite.
 
 
Centre spa 
Calmant, relaxant, linistit - utilizati difuzor aromaterapie pentru a crea o experienta completa si frumoasa clientilor dumneavoastra.
 
 
Saloane infrumusetare 
Rasfatati-va clientii nu doar cu cele mai bune produse si servicii, ci si cu cele mai placute parfumuri ambientale.
 
 
Casino-uri