SoftAmbient

Servicii instalare dispenser odorizant pentru parfumurile de cameră

 

Softambient adauga parfumul potrivit, la momentul si locul potrivit.

Scopurile noastre sunt simple, dar semnificative, vom lucra cu dumneavoastra pentru a produce cel mai bun efect in materie de parfum ambiental pentru afacerea ce o detineti, vom conecta brandul dumneavoastra cu mirosul pentru a ajunge la publicul vizat. Sustinem afacerile pentru a amplifica mesajul brandului prin puterea parfumului. 

Oferim aparate odorizante profesionale difersificate, servicii de calitate si asiguram satisfactia deplina a clientilor nostri.

Misiunea noastra este sa consolidam imaginea brandului dumneavoastra prin  parfumare creand o atmosfera confortabila si primitoare care va stabili o conexiune emotionala puternica si de durata cu clientii. 

 

Va oferim:

  • Modalitate de plata in 3 rate la achizitionare
  • Inchiriere echipamente 
  • Consiliere in alegerea aromelor si echipamentelor potrivite mediului/ spatiului dumneavoastra
  • Alimentare cu solutie si intretinerea aparatului
  • Mostre gratuite de parfum
  • Odorizante profesionale cu multiple optiuni de instalare

 

Cum functioneaza:

1. Consultare initiala

Echipa noastra se intalneste cu dumneavoastra pentru a intelege obiectivele dumneavoastra de parfumare si totodata sa raspunda la intrebarile dumneavoastra. Pe baza experientei noastre in industria dumneavoastra specifica, vom discuta recomandarile noastre initiale pentru parfumarea ambientala eficace si oportunitati de a imbunatati experienta clientilor.

2. Facilitatea evaluarii spatiului

Echipa noastra efectueaza un studiu la fata locului pentru a evalua magazinul / spatiul/  dimensiunea, locul de desfasurare, fluxul de aer, de acoperire, de ce aparat este nevoie etc.

3. Proiectarea sistemului de parfumare

Dupa o analiza aprofundata a obiectivelor dumneavoastra si o evaluare a spatiului interior sau a spatiilor, vom examina o serie de optiuni de parfum, care sunt cele mai potrivite pentru nevoile dumneavoastra. Vom prezenta, de asemenea, recomandari pentru cel mai eficient dispenser odorizant Softambient pentru spatiul dumneavoastra.

4. Dezvolatarea parfumului

Impreuna, vom finaliza selectia de aroma si obiectivele operationale pentru parfumul in mediul interior. Acest proces poate include dezvoltarea unui parfum personalizat potrivit brandului dumneavoastra.

5. Instalare, monitorizare, intretinere odorizant spatii

Noi intelegem ca instalarea sistemului necesita o coordonare stransa cu echipele noastre, astfel ei se vor ocupa in permanenta de sistemul dumneavoastra, de ingienizarea si intretinerea lui cat si de alimentarea cu parfum.